CROSKILLS – Javni poziv na iskaz interesa za provođenje programa izobrazbe radnika za energetski učinkovitu gradnju – do 31.10.2016.

Otvoren je Javni poziv na iskaz interesa za provođenje programa izobrazbe radnika za energetski učinkovitu gradnju po programu CROSKILLS.

Ovim putem pozivamo sve srednje strukovne škole, strukovne udruge i organizacije, te druge obrazovne institucije zainteresirane da postanu Trening centar po programu CROSKILLS, da do 31. listopada 2016. pošalju svoj iskaz interesa na: croskills@croskills.hr.

Ovdje možete preuzeti JAVNI POZIV i PRIJAVNI OBRAZAC !

Jedan od glavnih uvjeta koje zainteresirani budući Trening centar mora ispunjavati jest kapacitet za provedbu programa u najmanje 2 (dva) od 6 (šest) građevinskih zanimanja koja su u fokusu projekta. Podsjetimo, to su: fasader, tesar, zidar, soboslikar/ličilac, krovopokrivač i monter suhe gradnje.

Program CROSKILLS provodit će treneri u ovlaštenim Trening centrima nakon završenog programa osposobljavanja. Program osposobljavanja trenera provodit će se od siječnja do ožujka 2017., dok će odabrani kandidati za Trening centre, prije dobivanja ovlaštenja, provesti određeni broj probnih izobrazbi radnika u razdoblju veljača-kolovoz 2017., pod nadzorom projektnog konzorcija CROSKILLS. Detaljnije informacije možete pronaći u samom tekstu Javnog poziva, koji je dostupan i na web stranici projekta CROSKILLS u rubrici Vijesti.

Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, unaprijed se radujemo Vašim prijavama!

Ovaj unos je objavljen u Naslovnica, vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.