Edukacijski seminar: Razvoj i unaprjeđenje održivog biciklističkog prometa u urbanim sredinama, Osijek, 26. lipnja 2013.

26. lipnja 2013. u Osijeku, u prostorijama sjedišta Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, s početkom u 09:00 sati održava se prvi dio seminara projekta mobile2020 : Razvoj i unaprjeđenje održivog biciklističkog prometa u urbanim sredinama. 

Sudionici tematskog seminara bit će educirani o biciklizmu kao sustavu, počevši od strateškog i integriranog planiranja preko infrastrukturnih i ne-investicijskih mjera, do komunikacijskih i promocijskih aktivnosti usmjerenih na promjenu obrazaca ponašanja prema održivoj mobilnosti. Testirat će i stručne materijale (tematski priručnik) te doznati više o primjerima dobre prakse i potrebama hrvatskih gradova. Kroz sudjelovanje na seminarima, predstavnici gradova steći će znanja i vještine vezane uz provedbu i prioritizaciju mjera u svojim gradovima s obzirom na biciklizam – kako odabrati prava ulaganja, poboljšati procedure prometnog/prostornog planiranja, kako utjecati na obrasce mobilnosti/kretanja na lokalnoj razini i sl.

Ovaj unos je objavljen u Događaji, Naslovnica. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.