Edukacijski seminar: Razvoj i unaprjeđenje održivog biciklističkog prometa u urbanim sredinama, Osijek, 4. listopada 2013.

Nakon prvog dijela edukacijskog seminara na temu prostornog planiranja i biciklističke infrastrukture u gradovima, koji se održao sredinom lipnja, došlo je vrijeme za realizaciju drugog dijela seminara na temu biciklističkih usluga i promocije biciklizma. Podsjetimo, seminari se održavaju u sklopu međunarodnog projekta Mobile2020 (“Porast biciklizma u malim i srednje velikim gradovima Srednje i Istočne Europe do 2020. godine”), koji je  usmjeren na promicanje aktivnog djelovanja gradova prema većoj zastupljenosti biciklističkog prometa u urbanim sredinama.

 Stoga ovim putem pozivamo predstavnike gradova Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije na aktivno sudjelovanje na drugom seminaru, koji će se održati:

4. listopada 2013. u Osijeku, u prostorijama sjedišta Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1,

s početkom u 09:00 sati.

Očekivani sudionici seminara su predstavnici lokalne samouprave (gradski planeri, djelatnici upravnih odjela za promet, komunalna pitanja i/ili zaštitu okoliša), te predstavnici lokalnih organizacija i/ili ustanova koje se bave prostornim ili prometnim planiranjem, ili pak promiču održivi (biciklistički) promet.

 

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.