Natjecanje gradova koji su u proteklih pet godina aktivno radili na razvoju i promociji biciklizma – novi koraci u projektu Mobile2020

                                                           

Nakon organiziranja niza edukativnih radionica diljem Hrvatske i natjecanja za najbolji video uradak na temu biciklizma u Hrvatskoj, partneri projekta Mobile2020  žele nagraditi gradove koji su u proteklih pet godina učinili najviše po pitanju razvoja biciklizma, na području prostornog planiranja, infrastrukture, usluga za bicikliste i biciklističke promocije.

NAGRADE:  Regionalni centar zaštite okoliša (REC) Hrvatska i tvrtka Matis Adria (http://www.matis.com.hr/) kao partneri projekta i suorganizatori natječaja,  gradu pobjedniku natječaja daruju dva bicikla u ukupnoj vrijednosti 4,200 kn te dvije pripadajuće biciklističke kacige u ukupnoj vrijednosti  430,00 kn.

           

Drugonagrađenom gradu bit će dodijeljen bicikl u vrijednosti 2,300 kn te biciklistička kaciga u vrijednosti 215,00 kn.

 

              

Na natječaj se može prijaviti svaki grad u RH koji je u posljednjih pet godina počeo provoditi aktivne mjere za promicanje biciklizma na svom području. Rok za prijavu je 11. travnja. Ispunjeni prijavni obrazac s odgovarajućom dokumentacijom o poduzetim biciklističkim mjerama te naznakom na koje kategorije se poduzete mjere odnose (prostorno planiranje, infrastruktura, usluge, promocija) poslati na adresu ureda REC Hrvatska, Ferde Livadića 35, 10 000 Zagreb.

 

Obrazac za prijavu svog grada možete pronaći ovdje.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.