CSvektoriCMYKp

01.10.2016

CROSKILLS – Javni poziv na iskaz interesa za provođenje programa izobrazbe radnika za energetski učinkovitu gradnju – do 31.10.2016.

Otvoren je Javni poziv na iskaz interesa za provođenje programa izobrazbe radnika za energetski učinkovitu gradnju po programu CROSKILLS.
Ovim putem pozivamo sve srednje strukovne škole, strukovne udruge i organizacije, te druge obrazovne institucije zainteresirane da postanu Trening centar po programu CROSKILLS, da do 31. listopada 2016. pošalju svoj iskaz interesa na: croskills@croskills.hr.
Ovdje možete preuzeti JAVNI [...]

Objavljeno u Naslovnica, vijesti | Isključi komentare

rec

12.09.2016

NOVA ADRESA REGIONALNOG CENTRA ZAŠTITE OKOLIŠA U HRVATSKOJ

Preselili smo se!
Svim svojim sadašnjim i budućim suradnicima i partnerima od sredine studenog dostupni smo na adresi I. Ferenščica 27 u Zagrebu (poslovni prostor u prizemlju zgrade).

Ostali kontakt podaci, kao što su brojevi telefona, faks uređaja te e-mail adrese ostaju nepromijenjeni do daljnjega. Veselimo se daljnjoj suradnji !

Objavljeno u Naslovnica, vijesti | Isključi komentare

15.05.2015

RECIKLIRANJE KOMUNALNOG MULJA U BETONSKOJ INDUSTRIJI – OD MIKROSTRUKTURE DO INOVATIVNIH GRAĐEVNIH PROIZVODA

Projektom RESCUE istražuje se mogućnost i opravdanost ponovne upotrebe mulja s uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u betonskoj industriji. Konkretno, ispituje se ugradnja pepela, dobivenog spaljivanjem mulja, u cementni mort i beton.

Cilj istraživanja je ispitivanje utjecaja različitih faktora poput temperature spaljivanja mulja, različitih vrijednosti vodocementnih omjera, ugradnje različitih udjela pepela kao zamjene za cement, dodatka [...]

Objavljeno u Naslovnica, vijesti | Isključi komentare

08.05.2014

Dodijeljene nagrade za naj-biciklistički grad

U okviru projekta Mobile 2020 u Hrvatskoj, dana 6.5.2014. u hotelu Sheraton u Zagrebu održano je završno događanje na kojem su predstavljeni rezultati projekta Mobile 2020 i dodijeljene nagrade za naj-biciklistički grad u Hrvatskoj. Prva nagrada pripala je Gradu Karlovcu, a druga nagrada Velikoj Gorici.
Uvodno izlaganje o ulozi biciklizma u zaštiti okoliša održao je Dr.sc. [...]

Objavljeno u Naslovnica, vijesti | Isključi komentare

mobile2020_logo

15.03.2012

Biciklima prema održivoj budućnosti – predstavljen međunarodni projekt mobile2020

Koprivnica, 21. ožujka 2012. – Biciklizam kao način svakodnevnog prijevoza cilj je kojem će u bliskoj budućnosti težiti svi razvijeniji gradovi, a na Hrvatskoj je da slijedi kako svjetske trendove, tako i vlastite primjere dobre prakse – zaključak je konferencije kojom je okupljenima predstavljen projekt mobile2020, razvijen u suradnji 11 zemalja Srednje i Istočne Europe, [...]

Objavljeno u vijesti | Isključi komentare

rec

02.12.2011

REC Hrvatska na novoj adresi

Nakon desetljeća provedenog u zagrebačkoj Đorđićevoj ulici, stiglo je vrijeme za neke manje promjene. Svim svojim sadašnjim i budućim suradnicima i partnerima od sredine studenog dostupni smo na adresi Livadićeva ulica 35 u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga u Zagrebu.
Pogledajte veću kartu
Ostali kontakt podaci, kao što su brojevi telefona, faks uređaja te e-mail adrese zaposlenika ostaju [...]

Objavljeno u vijesti | Isključi komentare