ZAVRŠENA NAGRADNA IGRA U SKLOPU PROJEKTA MOBILE2020, ČESTITAMO DOBITNICIMA!

Nagradna igra: „Snimi video jedan i osvoji bicikl vrijedan!“ u organizaciji tvrtke Matis Adria d.o.o. i Regionalnog centra zaštite okoliša za Srednju i Istočnu Europu – REC Hrvatska, privedena je kraju.

Podsjetimo se, cilj nagradne igre „Snimi video jedan i osvoji bicikl vrijedan!“ je promocija svakodnevnog biciklizma, odnosno korištenja bicikala kao sredstva svakodnevnog prometovanja u malim i srednje velikim gradovima u Hrvatskoj koji broje od 10,000 do 350,000 stanovnika, uključujući Zagreb. Igra se provodila u okviru projekta mobile2020 – “Porast biciklizma u malim i srednje velikim gradovima Srednje i Istočne Europe do 2020. godine” (More biking in small and medium sized towns of Central and Eastern Europe by 2020, www.mobile2020.eu).

Nakon pregleda pristiglih radova povjerenstvo, sastavljeno od predstavnika REC-a te dvoje predstavnika Nacionalne stručne radne skupine u okviru projekta Mobile2020, je odlučilo prvu nagradu (bicikl s punom biciklističkom opremom) dodijeliti gđi. Miroslavi Novak iz Čakovca. Druga nagrada (bicikl) odlazi gđi. Ivi Kanižaj iz Zagreba.

Obzirom na mali broj radova koji su zadovoljavali postavljene uvjete nagradne igre, povjerenstvo je odlučilo ne dodijeliti treću nagradu.

Dodjela nagrada bit će održana u Zagrebu, 22. listopada 2013. godine u prostorijama Info centra Agencije za zaštitu okoliša, Trg maršala Tita 8.  Imena dobitnika nagrada objavljena su na službenim stranicama Organizatora i suorganizatora:www.matis.com.hr, http://croatia.rec.org i www.mobile2020.eu/country-pages/hrvatska/home-hrvatska.

Zahvaljujemo svim sudionicima nagradne igre te se nadamo kako će pratiti daljnje korake u razvoju projekta mobile2020!

 

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.